2010-2011 Yılı Olağan Mali Seçimli Genel Kurul Toplantısı Yapıldı PDF Yazdır e-Posta

Kooperatifimizin 2010-2011 yılı olağan mali seçimli genel kurul toplantısı 15.04.2011 tarihinde yapıldı. Yapılan toplantıda kooperatif ve üyelerimizin günlük faaliyetleri detaylı bir şekilde tartışıldı. Genel çoğunluğun katılımıyla gerçekleşen genel kurul toplantısında yönetim kurulu başkanı Hüseyin Coşkun kooperatifin işleyişiyle ilgili üyeleri bilgilendirdi, yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edildi. Gündemdeki maddelerin tamamı büyük çoğunlukla kabul gördü ve seçimlere geçildi.

Fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Mevcut başkan Hüseyin COŞKUN'un tek listeyle katıldığı seçimde, Hüseyin COŞKUN ve listesi güven tazeledi.

Ayrıca toplantıda, 01.03.2011 tarihinde emekliye ayrılmış olan müdürümüz Abdi GACAR'a teşekkür pilaketi, kurucu üyelerimizden Recep ÇAKAR tarafından takdim edilmiştir.

Yapılmış olan genel kurul toplantısının kooperatifimize ve tüm üyelerimize hayırlı olması dileklerimizle katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Click image to open!